Påskägg att sälja

2024-03-28

Pratade men en ny leverantör idag som sa att vår plattformslösning är det bästa förslaget/lösningen han fått som företagare 🌟 Vi är det första företaget som erbjuder en digital plattform till företag som vill sälja sina produkter och tjänster via lagförsäljning och klassförsäljning. Att vara med och hjälpa ungdomar och föreningar att lyckas med sina framgångar är något många vill stå bakom.

Det är vi på Lagsajten glada för! Vi har skapat en helt unik plattform som vi utvecklar tillsammans med våra anslutna företag. Vi lyssnar på vad lag och klasser vill sälja för att tjäna pengar, fyller på med nya företag och utvecklar systemet så det går plättlätt.

Alla dessa möten och samtal med företagare i Sverige gör mig så glad och extra motiverad att fortsätta utveckla vår plattform🙌🏻

Tackar alla våra befintliga företag/leverantörer och såklart våra lag och klasser och önskar er alla en glad påsk 🌟 Och påskägg är ju ett måste till nästa påsk i vårt sortiment… Oavsett vilken förening man stödjer är alla välkomna.

Trevlig helg!
Maria