Dags att sälja

Det är lätt som en plätt att sälja med klassen eller laget på lagsajten.se

Dela webbshoppen

Länken till webbshoppen delar ni lätt i sociala kanaler precis som vanligt. Det finns även en QR kod ni kan låta kunden fota så att kan kunden i lugn och ro kan titta på produkterna och genomföra köpet på sin enhet. Skriv ut och skicka med QR-koden till föräldrarnas jobb.

Företag med Swish

Vissa företag har gjort det enkelt för er säljare så beställaren betalar direkt med Swish i kassan. Du behöver bara lämna ut produkterna när försäljningsperioden är slut. Det är alltid ansvarig säljare som tar emot vinsten från försäljningen. Vinsten är minst den summa som står att laget tjänar på varje produkt. De kan även finnas extra bonus. Varje företag har sin egen eventuella bonusmodell.

Företag utan Swish

Beställaren lägger sin order och du tar betalt av beställaren när du lämnar ut produkterna. Ansvarig säljare betalar produktfakturan när leveransen skickats från företaget. Vinsten behåller ansvarig säljare dvs skillnaden mellan kostnaden på produkterna och försäljningspriset i webbshopen. De kan även finnas extra bonus. Varje företag har sin egen eventuella bonusmodell.

Orderbekräftelse

På alla köp där det anges en e-mailadress så skickas det en orderbekräftelse till beställaren. Där framgår pris, antal produkter, säljarens kontaktuppgifter, köpare och överenskommelse om betalning och leverans.

Företag

Kategorier