Tjäna pengar till klassen

Vill ni tjäna pengar till klassen? Då har ni hittat rätt! Att tjäna pengar till klassen är idag enklare än någonsin. Lagsajten.se erbjuder er som klass många olika företag med ett brett produktutbud i olika branscher och kategorier. Klassförsäljningen sköter ni enkelt och smidigt digitalt via vår webbshop.

Kategorier

För klassen som vill tjäna pengar

Vi på lagsajten har gjort det lätt för klassen att starta upp digitala försäljningar. Klassen loggar enkelt in i sin webbshop och delar den i sociala medier, sms men också för att de mest drivna ska kunna gå runt i grannskapet och dela shoppen via QR kod eller ta upp beställningar i dörren.

Via lagsajten.se kommer klassen åt företag som valt att sälja sina produkter via klassförsäljning. Anmäl ert intresse för att starta igång en försäljning. Företaget kontaktar sedan ansvarig säljare och ni kommer snabbt igång med försäljningen.

Du som är ansvarig säljare sköter kommunikationen med företaget samt med säljarna i klassen. Ansvarig säljare för klassen har överblick över vilka säljare som har startat igång och de ser i realtid hur försäljningen flyter på. Alla kunder får en bekräftelse via e-post där uppgifterna till ansvarig säljare för lagets uppgifter samt företaget står med. Allting för att försäljningen ska flyta på så smidigt som möjligt. Försäljningen pågår under valfri period, vanligtvis cirka 4-6 veckor. Tidsperioden bestämmer klassen och företaget tillsammans.

Kom igång med er klassförsäljning

Klassförsäljning är till stor nytta för klassen och vad den möjliggör samtidigt som eleverna lär sig ta ansvar, ta kontakt med folk, marknadsföra och hantera sin webbshop. Många tycker att det är lätt och roligt och klassen jobbar tillsammans för att tjäna så mycket som möjligt till klassen och nå sina gemensamma mål.

Försäljningen involverar företag, föreningar, lag, klasser och andra typer av ideella verksamheter som vill tjäna pengar. För sin vinst investeras det i aktiviteter, resor och nya produkter eller hjälpmedel till dom olika verksamheterna som också bidrar till samhället i ett större perspektiv.

Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa er att starta igång en försäljning med något av våra anslutna företag. På lagsajten.se hittar ni företag med produkter av hög kvalité- och leveranssäkerhet. Alla företag som säljer via lagsajten.se är noga utvalda och har bra erfarenhet av att hålla i klassförsäljningar.

Företag