Om lagsajten.se

Lagsajten.se är en samlingsplats för företag som erbjuder produkter via lagförsäljning och klassförsäljning.

Är du företagare och intresserad av att synas här? Klicka vidare till lagkontot.se som är den digitala tjänsten för företag, det är där allting börjar.

Vi på lagsajten har jobbat i 20+ år med systemutveckling och försäljning. Vi har skapat en digital plattform (SaaS plattform - System as a Service) för att ge fler företag möjlighet att sälja digitalt via föreningar, lag och klasser utan att själva behöva investera tid och pengar i att utveckla ett system. Det är en prenumerationstjänst för företag utan några startkostnader.

Slipp pdf:er och excellistor för att ta upp beställningarna. Säljarna delar sina webbshoppar och beställarna kan lägga sin sina ordrar direkt i webbshopparna. Det finns ingen begränsning på hur många ordrar systemet kan hantera.

Företaget ser i realtid alla beställningar och kan hantera lagernivåer och förbereda leveranserna i god tid.

Försäljningsflödet är lätt och roligt både för ansvarig säljare och säljare. Varje säljare kan se orderhistorik och information kring sina beställningar. Dessutom skickas det ut automtiska mail till säljarna som ser hur försäljningen går för hela laget under försäljningsperioden. Att hantera en försäljning via företagen på lagsajten.se ska vara förknippat med enkelhet, kvalité och pålitlighet. Det är alltid kostnadsfritt för föreningar, lag och klasser att sälja via lagsajten.se

Välkommen med på resan!

Försäljningsansvarig
Maria Laurin