Välj ett företag

Här på lagsajten.se finns det många företag att välja på inom lagförsäljning och klassförsäljning

Välj ett företag

Ni säljer inte Lagsajtens egna produkter utan det är företagen som är publicerade på Lagsajten vars produkter ni kommer att sälja. Välj ETT av företagen för att sälja deras produkter. Du kan inte mixa produkter från olika företag i dagsläget. Inom en snar framtid kommer vi att öppna upp för att mixa sortiment mellan olika företag.

Produkter till klassförsäljningen

Alla våra produkter är populära och kommer att sälja bra. Ta bara hänsyn till tex säsong eller välj andra produkter den här gången ni ska sälja till klasskassan. Här på Lagsajten finns det en mängd företag med olika produkter. Kolla under Företag och hitta det sortiment ni vill sälja för att tjäna ihop pengar till klassresan, lagkassan eller fotbollscupen.

Vilken säsong är det

Tänk på vilken säsong det är när ni ska sälja med laget eller klassen. Olika produkter passar olika bra att sälja beroende på vilken säsong det är.

Skaffa kunskap om produkterna

Alla företag svarar gärna på frågor kring produkterna och leveransen. Har du en fråga så tveka aldrig på att kontakta företaget. Vill du beställa hem smakprover? För er som ska sälja godis eller kakor är det populärt att beställa hem smakprover. Skicka ett mail så skickar företaget ut smakprover kostnadsfritt.

Sammanfattning

Rådgör tillsammans med elever, medlemmar och föräldrar i klassen eller i föreningen och välj det företag som passar bäst för er klassförsäljning eller lagförsäljning. Använd kalkylatorn för att beräkna vinsten. Vill ni slippa leverans finns det företag här på Lagsajten som ordnar med hemleverans. Många har också Swish kopplat i sina webbshoppar så ni slipper hanteringen av pengar.

Företag

Kategorier