Vilka är vi på Lagsajten?

2024-01-28

Jag heter Maria Laurin och det är mest jag som kommer att blogga här på Lagsajten. Jag har varit med och startat Lagsajten och det är jag som har kontakt med alla våra företag men också en del lag och klasser som har frågor. Man kan kalla mitt jobb för kundservice👌. Det viktiga är våra användare alltså alla lag och klasser, är lika nöjda som våra företag som är med på Lagsajten. Det är otroligt roligt jobb.

Vi vill förändra branschen för lag och klassförsäljningar. Göra det enklare och roligare, på Lagsajten finns hundratals olika produkter att sälja, det går så enkelt att starta en ny försäljning med ett nytt företag då alla använder samma system. Lätt som en plätt! Lag och klasser ska tjäna bra med pengar för sitt arbete och vi är så tacksamma för de föräldrar och lagledare som är ansvariga och oftast den person som hanterar försäljningen. Via sin huvudsida ser de i realtid hur försäljningen går och vilka säljare som är aktiva. Det skickas ut automatiska mail 3ggr under en säljperiod med uppdaterad försäljningsstatistik så det är inget som ansvarig säljare behöver tänka på.

Tidigare har jag varit lagledare och ansvarig för den typen av försäljningar. Jag har barn som går i skolan och idrottar och vet därför precis vilka utmaningar som finns med olika typer av försäljningar för att tjäna pengar. Vi ska se till att göra det smidigt, roligt och ge hög förtjänst till alla lag och klasser.

Har du några frågor? Hör gärna av dig!

Hälsningar
Maria
maria.laurin@lagsajten.se