Leverans

Med följesedlar och försäljningslistor har ni koll på era leveranser

Hemleverans

I de fall ni har sålt med ett företag som har hemleverans eller digitala presentkort så har beställarna redan betalat med Swish och hemleverans sköts av företaget. Enkelt och smidigt för alla.

Leverans från företaget

När försäljningsperioden är avslutad så levererar företaget till ansvarig säljare. Ansvarig säljare fyller i önskat leveransdatum och leveransadress när de avslutar sin försäljning. Det går ut bekräftelsemail till ansvarig säljare när ordern är mottagen och när produkterna skickas från företaget.

Leverera och ta betalt av kunden

Produkterna hämtas hos ansvarig säljare. Varje säljare ser sina order på sin säljsida och kan även ladda ner en rapport som de når på sin personliga säljsida. Rapporten innehåller information om beställningarna från varje kund s.k följesedlar. Detta gör det enkelt att distribuera ut rätt produkter till rätt kund och att ta rätt betalt (i de fall Swish inte är aktiverat). Ansvarig säljare har alltid tillgång till följesedlarna på sin huvudsida.

Sortering

Räkna med att ni själva får dela upp produkterna till varje säljare när de hämtar ut sin leverans. Detta är för att hålla kostnaderna nere och spara på packmaterial. Det finns följesedlar till hjälp för att dela ut rätt produkter till varje säljare. Det här brukar gå snabbt!

Företag

Kategorier