Behåll vinsten

Snart är vinsten utbetalad. Välkommen tillbaka om ni vill sälja igen med klassen eller laget.

Utbetalning med Swish

När en försäljning avslutas och godkänns av ansvarig säljare framgår kostnaderna och vinsten tydligt. I de fall Swish är kopplat på försäljningen betalas vinsten ut till ansvarig säljare med Swish ett par dagar efter avslutad och bekräftad försäljning. Ansvarig säljare har hela tiden koll på vinsten och kostnaderna på sin huvudsida där det finns möjlighet att ladda ner en rapport med alla detaljer.

Utbetalning utan Swish

När en försäljning avslutas och godkänns av ansvarig säljare framgår kostnaderna och vinsten tydligt. Om försäljningen skett utan Swish i kassa så behöver säljarna samla in pengarna och ge till ansvarig säljare som slutligen betalar produktfakturan. Först tar ansvarig säljare emot produkterna, sedan delas de ut till säljarna som tar betalt vid leverans. Därefter kan ansvarig säljare betala fakturan från företaget. Fakturan är tydligt specificerad med kostnaderna för produkterna och hur stor vinsten är. Ansvarig säljare har hela tiden koll på vinsten och kostnaderna på sin huvudsida där det finns möjlighet att ladda ner en rapport med alla detaljer.

Klassförsäljningen eller Lagförsäljningen är klar

Grattis till laget eller klassen. Nu är försäljningen klar. Bra kämpat och hoppas att ni får kul minnen från äventyren ni står inför.

Företag

Kategorier