Unika Webbshoppar

Webbshoppen är anpassad till lagförsäljning och klassförsäljning

Du blir inbjuden till din webbshop

Du blir inbjuden av ansvarig säljare som skickar en länk via sociala kanaler. Där fyller du i ditt namn och epost och du får direkt ett mail som länkar till din personliga säljsida. På din säljsida når du din unika webbshop och kan såklart se alla ordrar och eventuella bonusar. Högst upp i webbshoppen står ditt namn och en beskrivning vad ni tjänar pengar till. Har ansvarig lagt upp lagets eller skolans logotype är den också synlig i webbshopen.

Personlig webbshop

I webbshoppen sern man tydligt vem det är som säljer produkterna. Där presenteras du som säljare med ditt namn, klassens namn och ev en logga som hör till laget eller klassen.

Enkelt att handla

Det är enkelt att handla i webbshopen. Produkterna presenteras tydligt med bilder, texter och pris. Det presenteras hur mycket laget eller klassen tjänar per såld produkt. Man kommer snabbt till kassan för att avsluta sitt köp. I de flesta fall så är det bara namn och telefonnr som är obligatoriska kunduppgifter. Om det ingår hemleverans behövs såklart adressen fyllas i, i de fall är adressfälten tvingande.

Mobilanpassad

Webbshoppen är mobilanpassad för bästa upplevelse. Det gör den också mer tillgänglig då de flesta ungdomar idag har en egen eller har tillgång till en mobiltelefon. Den största delen av användarna och beställarna kommer också via en mobiltelefon.

Företag

Kategorier