Havskungen

Havskungen

Börja sälja

Sälj med Havskungen och tjäna:

Antal personer som säljer:

Försäljning antal produkter per person:

Ni tjänar: 128250 kr

Vinsten är beräknad på genomsnittet av samtliga produkter hos företaget. Havskungen's snittvinst är 342 kr Alla priser är ink moms. Eventuell fraktkostnad kan tillkomma.

Välkommen till Havskungen – Där Havets Skatter Stöder Era Drömmar


På Havskungen tror vi att det bästa sättet att nå framgång är genom att dela med oss av det vi älskar – och vi älskar havets skatter. Vårt företag erbjuder en unik möjlighet för föreningar och klasser att finansiera sina drömmar genom att sälja högkvalitativa, styckfrysta fisk- och skaldjursprodukter direkt till hemmen. Med Havskungen blir varje försäljning ett stort steg mot ert mål, vare sig det är en klassresa, ett träningsläger eller ny utrustning till ert lag. Prova själv i kalkylatorn här på sidan hur mycket ni vill tjäna.

Varför Havskungen?


Havskungen skiljer sig från mängden. Våra produkter är inte bara en del av många svenska hushålls dagliga middagar; de är en berättelse om kvalitet, hållbarhet och en kärlek till havet. Från Salma lax till sashimi-kvalitetslaxburgare, vårt noggrant utvalda sortiment erbjuder något för alla smaker. Och det bästa av allt? Varje försäljning ger er förening en generös provision, vilket gör era insamlingsmål lättare att nå.

Ert Äventyr Börjar Här


När ni säljer våra produkter tar ni ordern och tar betalt och lägger in kundens uppgifter. Sen sköter vi leveransen direkt till kundens dörr. Ja för med Havskungen behöver ni inte oroa er för logistiken. Vi har ett etablerat samarbete med Gordon Delivery som säkerställer att alla produkter levereras direkt till kundens dörr i en obruten fryskedja. Inga mellanhänder, inga krångliga upphämtningar. Bara enkel och effektiv försäljning. Hur bra låter inte det?

Stöd i Varje Steg på Vägen


Vi på Havskungen förstår vikten av stöd och guidning i försäljningsprocessen. Därför tillhandahåller vi inte bara säljmaterial och prislistor, utan även personlig assistans och säljtips som hjälper er att maximera era intäkter. Vårt dedikerade team är alltid redo att svara på era frågor och erbjuda den hjälp ni behöver för att göra er försäljning framgångsrik.

Bli en Del av Havskungen-familjen


Att samarbeta med Havskungen innebär mer än att bara sälja fisk och skaldjur; det är att bli en del av en gemenskap som värderar hållbarhet, kvalitet och framgång för alla. Vi bjuder in er att ta del av detta unika tillfälle att både stödja ert eget mål och bidra till en större berättelse om kärleken till havet. Och alla kunder ni säljer till kommer vara nöjda - och det innebär såklart att dom vill köpa nästa gång igen, och igen.

Är ni redo att dyka in i äventyret? Kontakta oss idag för att börja ert samarbete med Havskungen och ta ett steg närmare att förverkliga era drömmar.

Havskungen – Tillsammans Skapar Vi Vågor av Framgång

Företagsinfo

Företagsnamn:Havskungen
Orgnr:556654-7534

Kontaktinfo

Kontaktperson:Åke Isacsson
Email:ake@havskungen.se
Telefon:0735392360

Börja sälja med Havskungen

Fyll i formuläret nedan
Välj Företag vars produkter ni vill sälja
Laget eller klassens namn
Önskat startdatum
Förnamn på kontaktperson
Efternamn på kontaktperson
Epost till kontaktperson
Telefonnr till kontaktperson

Havskungen's produkter

Ni tjänar 268kr
Pris 1 070kr
Mat
Torsk ryggfilé

Torsk ryggfilé

2,5 kg

Torsk ryggfilé

2,5 kg

Ni tjänar 195kr
Pris 780kr
Mat
Laxburgare

Laxburgare

2,4 kg

Laxburgare

2,4 kg

Ni tjänar 388kr
Pris 1 550kr
Mat
Lax Salma

Lax Salma

3 kg

Lax Salma

3 kg

Ni tjänar 273kr
Pris 1 090kr
Mat
Räkor XXL

Räkor XXL

2,5 kg

Räkor XXL

2,5 kg

Ni tjänar 181kr
Pris 725kr
Mat
Scampi

Scampi

2 kg

Scampi

2 kg

Ni tjänar 260kr
Pris 1 040kr
Mat
Stillahavsspätta panerad

Stillahavsspätta panerad

5 kg

Stillahavsspätta panerad

5 kg

Ni tjänar 286kr
Pris 1 145kr
Mat
Regnbågslax filé

Regnbågslax filé

2,5 kg

Regnbågslax filé

2,5 kg

Ni tjänar 881kr
Pris 3 525kr
Mat
Familjelådan

Familjelådan

8,2 kg

Familjelådan

8,2 kg

Företag

Kontakt
Öppettider mån - fre: 09 - 17 +46 (0) 709 230 236 info@lagsajten.se

Användarvillkor
Integritetspolicy